Qui som

El Poste de Mata, la benzinera de Banyoles amb més anys de tradició i experiència al Pla de l'Estany.

Benvinguts al Poste de Mata, la benzinera de Banyoles amb més anys de tradició i experiència al Pla de l'Estany, que s'adapta als canvis i a les necessitats dels clients.

Al Poste, degut a disposar d'unes intal·lacions privilegiades, hem pogut diversificar els nostres serveis

Per una part, tenim EL POSTE DE MATA costat gran, on els clients gaudeixen d'atenció personalitzada tant als serveis específics per al cotxe (ponts de rentat, rentats a pressió, aspiradors, aire, aigua, olis, additius...) com una àmplia selecció de productes pel consum personal a la nostra botiga (des de l'aperitiu fins les postres, perfumeria, premsa, delicatessen, selecció de vins i cava...). Apostem pels productes fets a casa, a la comarca, com la selecció de la XOCOLATA TORRAS i els productes de LA FLOR DE ROMANÍ les llaminadures de l'HARIBO o la selecció de VINS I CAVA amb DO EMPORDÀ I CATALUNYA.

Per l'altra part, EL POSTE DE MATA costat petit, a l'altra vora de la carretera, on si el que voleu només és fer benzina, disposeu de l'autoservei, amb dos caixers, quatre assortidors i guants. Ideal per poder parar, fer benzina, i seguir el camí.

El que sí hem mantingut al Poste de Mata, és la màxima qualitat dels productes que oferim, amb la garantia d'una empresa familiar, amb vocació de servei i amb un equip humà professional, amb el millor tracte personal i professional.